Watertechniek

Warmwater . . .

Het juiste comfort in iedere woning is belangrijk. Denk maar eens aan als u onder de douche staat en iemand anders in huis draait de warmwater kraan open. Dan is het fijn als je daar onder de douche niets van merkt. Een goede warmwatervoorziening voorkomt ergernis in elk gezin als er tegelijkertijd warm water wordt getapt.

Informeer naar de mogelijkheden.

Waterhardheid . . .

De hardheid van het water speelt de laatste jaren een grote rol in ieder gezinsleven, voornamelijk door apparatuur die vol met kalk zit. Wij hebben voor u de juiste oplossing zoals op deze foto van een waterontharder. Deze zijn er ook in kleinere formaten die in huis geplaatst kunnen worden. Dit scheelt vaak ontkalken van apparatuur en verlengt de levensduur van o.a. uw wasmachine, vaatwasser en koffiemachine.

Weinig warmwater,

een veel voorkomende klacht is dat na verloop van tijd de warmwateropbrengst uit de mengkraan terug loopt. Vaak wordt dit veroorzaakt door vervuiling in de straalonderbreker. Deze straalonderbreker kunt u eenvoudig van de kraan verwijderen en schoonspoelen met azijn, lukt dit niet doordat het vuil vastzit in het rooster, kunt u Contact met ons opnemen om dit probleem te laten verhelpen.

Wij hebben monteurs die elk op hun eigen gebied gespecialiseerd zijn. Dit houdt in dat wij voor iedere klus de juiste man hebben en dat we voor ieder probleem een passende oplossing hebben.

De voordelen:

  • Decennialange ervaring
  • Adequaat advies
  • Voor ieder probleem een passende oplossing.

Op zoek naar een goed installateur voor een scherpe prijs?